Meer resultaten voor google analytics 4

google analytics 4
Google Analytics 4, wat zijn de belangrijkste veranderingen? - Evoworks - NL.
Door dit complete beeld kun jij de behoeftes van je klanten beter vervullen en hierop aanhaken. De huidige versie van Google Analytics blijft nog een tijdje beschikbaar maar Google raadt je aan om de nieuwste versie ook toe te passen en ze naast elkaar te gebruiken.
google analytics 4
Google Analytics 4 GA4 - Conversies.nl.
Vanaf nu maakt Google deze beta als standaard property onder de naam GA4. Google Analytics 4 is een event-driven datamodel en maakt het gemakkelijker cross-platform te meten en herkent belangrijke gebeurtenissen door middel van Machine Learning. De huidige versie van Google Analytics is Universal Analytics UA.
optimizer google
8 redenen om aan de slag te gaan met het nieuwe Google Analytics 4 -.
Doordat het gegevensmodel van Google Analytics 4 niet compatibel is met Universal Analytics, is het niet mogelijk om historische data te importeren. Voor nu is het belangrijk om gebruik te maken van dual-tracking. Laat Google Analytics 4 lopen naast je huidige weergave.
google analytics 4
Google Analytics 4: zorgvuldig aan de slag stappenplan - Frankwatching. Google Analytics 4: zorgvuldig aan de slag stappenplan - Frankwatching.
Onder de motorkap is Google Analytics 4 helemaal anders. Het gegevensmodel van Google Analytics 4 is zó anders dat je je huidige data niet kunt meenemen naar de nieuwe versie. Google Analytics 4 gaat dus niet verder in je huidige property.
Introduction to Google Analytics 4 Google Analytics 4 Properties Google Developers. Google. Google.
Google Analytics 4 is a new kind of property with different reports than what you're' used to seeing in Universal Analytics properties. If your website currently uses a Universal Analytics property and you want to use a Google Analytics 4 property, see Make the switch to Google Analytics 4.

Contacteer ons